PERSONLIG TRENING

Ønsker du å bli sterkere, strammere og sunnere? Ønsker du å oppleve treningsglede og mestringsfølelse? Ønsker du hjelp med å etablere gode treningsrutiner du klarer å holde i lengden?

Da er personlig trening noe for deg!

Jeg møter mange mennesker som har lagt ned mye tid på trening, men som ikke får de resultatene de ønsker seg. Som personlig trener kan jeg hjelpe deg med hvordan, hvor ofte og hvor tungt du bør trene for å få maksimale resultater. Personlig trening er et fantastisk tiltak for å lære mer om trening, hvordan du skal bruke tiden din fornuftig og for å sikre at du trener trygt og effektivt.

Vi har alle forskjellige behov, ønsker og utgangspunkt. Med personlig trening får du et individuelt tilpasset treningsprogram som tar hensyn til dine mål og behov. Jeg er der for å hjelpe, pushe og motivere deg, men også for å lære bort det jeg kan slik at du kan trene videre på egenhånd med gode resultater også på lengre sikt.

Et viktig nøkkelord for å få gode resultater, er kontinuitet. Personlige avtaler med en trener gjør det enklere å komme seg på trening, og sørger derfor for bedre kontinuitet i treningen.

Som trener er jeg positiv, bestemt og kundefokusert. Jeg ønsker også å lære deg å sette pris på prosessen så vel som målet. Jeg vil gi deg passelige utfordringer slik at du hele tiden utvikler deg, men vektlegger at trening skal være gøy, gi mestringsfølelse og ikke minst treningsglede.

Til daglig hjelper jeg mennesker med:

–       Å gå ned i fettprosent/vekt
–       Å bli sterkere
–       Å øke muskelmassen
–       Å trene med effektiv teknikk
–       Livsstilsendring
–       Smertereduksjon

Priser (PT 50 minutter)
Enkel:              850,-    /time
10-klipp:         750,-    / time
20-klipp:         722,50 / time

KUNDEREFERANSER

«Camilla Seem er helt fantastisk. Hun motiverer og følger svært godt opp. Hun involverer og vi setter mål i fellesskap. Kan ikke få takket henne nok og kan anbefale henne til alle som ønsker PT»

KONTAKT MEG