OM MEG

TRENING SKAL VÆRE GØY

Jeg er en treningsglad jente som jobber som personlig trener og webcoach. Mitt første møte med trening var gjennom dansen da jeg var fire år. Helt frem til jeg gikk ut fra danselinjen på videregående, spilte dansen en viktig rolle i livet mitt. Da studiene etter hvert tok mer tid, ble det et naturlig valg å legge danseskoene på hylla og prøve seg på det lokale treningssenteret.

Etter å ha fullført en bachelor- og profesjonsgrad i osteopati i 2012, begynte jeg å jobbe som osteopat og klinikkveileder ved Norges Helsehøyskole. Samtidig som min egeninteresse for styrketrening vokste og jeg lærte mer om hvilken effekt trening har på fysisk og mental helse, ble personlig trener-utdannelse et naturlig valg. Senere samme år, begynte jeg å jobbe som sertifisert personlig trener ved Fresh Fitness Ullevål på fulltid. Siden 2016 har jeg også tilbudt webcoaching.

Jeg ønsker å skille meg fra andre aktører gjennom å tilby tett, god og forskningsbasert oppfølging som ivaretar kundens mål og verdier. Jeg ønsker ikke å tilby kjappe løsninger, men å hjelpe kundene mine med å utvikle gode trenings- og kostholdsvaner som de kan ha med seg livet ut.

This is custom heading element

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.