#LøftDegOpp er et treningsprogram som er skreddersydd for deg som ønsker å ta din første kroppshev, men som ikke klarer pull-ups, chins eller hang-ups i dag. Treningsprogrammet består av øvelser som vil hjelpe deg med å klare din første kroppshev enten du ønsker å klare pull-ups, chins eller hang-ups.

Programmet er bygget opp på og basert på varianter av chins, pull-ups og hang-ups – og det endelige målet er å klare dette, men øvelser som kroppsroing, nedtrekk, mageøvelser og øvelser for kroppskontroll og beherskelse er også inkludert og satt i system.

I treningsprogrammet får du teknikkforklaringer, bilder og filmer av alle øvelsene. Du velger selv hvor mange dager du trener per uke (du får mange ulike treningsprogrammer slik at du kan variere antall treningsdager fra uke til uke).

#LøftDegOpp kan følges uten å trene noe annet, men vi forklarer hvordan du helt uproblematisk kan legge det til ditt eksisterende treningsprogram.

Begynner du å trene #LøftDegOpp, får du tilgang til en facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med oss andre som også følger treningsprogrammet.

Vil du klare din første kroppshev? Bli med oss og #LøftDegOpp, da vel!